• Gepubliceerd op: december 6, 2022Categorie:

  Kussens gemaakt van zeer verfijnde vintage Braquenié interieurstof van Pierre Frey. Deze print is een reproductie een prachtig Indiaas design, dat in 1787 op een houten board werd geprint. Braquenié, het huis dat smaakvol de stijlen van de 18e en 19e eeuw opnieuw bekijkt, biedt een frisse herinterpretatie van het verleden, benadrukt de bijzondere charme van de Franse levenskunst en verdedigt een bepaald idee van decoratie onder geïnformeerde amateurs over de hele wereld.

 • Gepubliceerd op: december 6, 2022Categorie:

  Kussens gemaakt van charmante stof ‘Les Rayures Camaieu Grand Corail’ met exotische bloemen. In de stijl van India die je terug ziet bij meerdere Franse prints in de tweede helft van de 19e eeuw. Design door Pierre Frey voor Braquenié. Vintage stof gekocht van een dame in Zuid-Frankrijk.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Een bloemendessin met dahlia’s en orchideeën in prachtige kleuren. Van de iconische Sanderson Fabric Company. Voorkant gemaakt van oud (niet eerder gebruikte) Sanderson stof van The Linen Union in 1979.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Zeer decoratieve print uit de jaren’70 die je huis in één klap gezellig maakt! Stof van het beroemde, franse huis Boussac (tegenwoordig behorend bij de ‘Pierre Frey familie’.) Cretonne geweven met grote bloemprints. Stof uit 1974.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Zeer decoratief kussen met geometrische print, art déco style.Zij completeert onze Paris collectie. En laat uw sofa stralen!

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Kussen, met de iconische Ianthe print, die in 1900 door R. Beauclair ontworpen werd voor Liberty. Geprint op linnen van The Linen Union in de jaren ’70. Deze print is een uitmuntend voorbeeld van het Liberty erfgoed.

 • Gepubliceerd op: januari 3, 2023Categorie:

  Kussen Mulberry is gemaakt van ruwe zijde in naturel tinten aan de voorkant en gebroken wit, zacht velours aan de achterkant. Het kussen is afgewerkt met een gouden bies voor een ‘touch’ of glamour. Naturel&chic: stoere elegantie!

 • Gepubliceerd op: december 20, 2022Categorie:

  Kussens gemaakt van prachtige, zilverkleurige stof met 3D 'golven'. Heel decoratief en van het beroemde Maison Pierre Frey uit Parijs.

 • Gepubliceerd op: december 24, 2022Categorie:

  Kussens gemaakt van prachtige gesneden fluweel met een grijs-gouden ondertoon. Exclusief en heel kostbaar. Heel fijn dat wij een stuk stof hebben kunnen bemachtigen, waar wij kussens van hebben gemaakt, in verschillende afmetingen. Interieurstof van Maison Pierre Frey uit Parijs. Groen-grijze kleuren die er telkens anders uitzien, afhankelijk van de hoe het licht er op schijnt. Een sieraad op je sofa of fauteuil! Ook mooi met z'n drieën.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Sinds 1860 wordt Sanderson geïnspireerd door de wonderen van het Engelse platteland, waar deze unieke en iconische stijl past in elk huis.  De prints op haar stoffen zijn een combinatie van elementen uit de natuur en elegante, handgetekende designs. Of je nu voor het eerst kennismaakt met de wereld van Sanderson 0f haar ziet als een oude liefde die tot leven wordt gebracht: er is niets meer betoverend dan een iconische Sanderson bloemenstof.

 • Gepubliceerd op: januari 31, 2024Categorie:

  Bouclé kussen van fantastische kwaliteit, samengesteld uit Mohair en Alpaca wol in een prachtige, oud roze tint. De typische Fadini Borgi stijl is het beste te omschrijven als Simplicity & Sophistication. Deze kussens zijn parels in je huis! Om mooi neer te leggen, gedecoreerd met andere kussens, om tegen de bank te leunen, om (luxe) op te chillen... De stof komt van een stoffeerder die een paar mooie stukken over had... geweldig om van deze stof iets prachtigs te mogen maken! Het merk Fadini Borghi (1947) staat bekend om haar tijdloze, Italiaanse luxe.

 • Gepubliceerd op: februari 12, 2024Categorie:

  Kussens gemaakt van geweven stof van het luxe merk Fadini Borghi uit Italië; prachtige basis-stukken die mooi combineren met prints. Het grote kussen is 80x40 cm, het kleine kussen is 40x40 cm.