Ons verhaal

Wij ontwerpen en maken luxe kussens en tassen van vintage en oude designers interieurstoffen uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Uit Engeland, Frankrijk en Italië.

Het zit in de familie!

Onze vader was ondernemer in de internationale textielindustrie en handelde in prachtige kwaliteitsstoffen. Onze moeder inspireerde ons van jongs af aan met haar gevoel voor elegantie & stijl. We hebben hun liefde voor stoffen geërfd. In november 2019 zijn we VANDRUNICK gestart. Wij ontwerpen en maken luxe kussens en tassen van vintage en oude designers interieurstoffen uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Uit Engeland, Frankrijk en Italië.

Toewijding en details

Onze luxe kussens worden handgemaakt, met uiterste precisie. Met een doorzichtige plaat kiezen we het juiste stuk stof – zodat het dessin op elk kussen en op elke tas het beste uitkomt. Al onze kussens worden afgewerkt met een verborgen ritssluiting en een bies. Ze zijn gemaakt om je huis (nog) mooier te maken. Uniek, eigentijds en stijlvol. Altijd met een vleugje glamour. En met eerbied voor het ambacht.

Love & Relove

Het is ons een genoegen om onze liefde voor oude stoffen met u te delen! Oude stoffen zijn vaak gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en daarom blijven ze goed in vorm en mooi tot op de dag van vandaag. De dessins en kleuren hebben bewezen tijdloos te zijn. Bij VANDRUNICK zijn we altijd op zoek naar de mooiste stoffen. Als de kussens van een bepaalde print eenmaal op zijn, kun je niet meer nabestellen. Zo garanderen we exclusiviteit bij VANDRUNICK: we maken slechts enkele stuks per print.

Stoffen merken

Een greep uit de prachtige merken interieurstoffen die wij gebruiken zijn: Sanderson, Liberty, Tassinari & Chatel, Zoffany, Morris, Fortuny, Boussac, Pierre Frey, Jean Monro, Penny Morrison en nog veel meer.

En de naam?

Onze naam VANDRUNICK is een ode aan onze stijlvolle oma Anna van Drunick, geboren in 1899.

Mickey

Hotelmanagementschool Maastricht, Nederland – Medeoprichter van Sabeth&Mickey, decor & styling van evenementen (20 jaar ervaring) – Houdt van interieurs, bloemen en mooie plekken – Stelt de collecties & looks samen. Zoekt naar het verhaal achter de stof – Creëert het perfecte plaatje – Hoofd Styling – Bijnaam: mevrouw Concept.

Margriet

Rechten, Rijksuniversiteit Groningen, Nederland – Voormalig advocaat (20 jaar ervaring) – Houdt al haar hele leven van stoffen, kwaliteit en mooie dingen – Is een echte vintage jager – Selecteert stoffen op basis van design en kwaliteit – Zoekt tot ze het perfecte stofje vindt – Alleen de mooiste mogen blijven – Ontwerpt met visie & precisie – Hoofd Kwaliteit – Bijnaam: 1e klas Coupeuse

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe collecties, pop-up stores, kortingscodes en meer…