Levering
Wij verzenden wereldwijd. Uw pakket wordt verzonden door PostNL en is aangetekend, wat betekent: handtekening bij ontvangst, track en trace en verzekerd tot een bedrag van € 500,–. Wij sturen u een bevestiging per e-mail met tracking informatie. Onze producten worden ter bescherming en hygiëne verzegeld en zorgvuldig verpakt. Binnen de Europese Unie (EU) ontvangt u uw pakket binnen 2-5 werkdagen ,nadat wij uw bestelling hebben geaccepteerd. De vermelde leveringsdata zijn slechts schattingen. Buiten de EU verzenden wij de goederen zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Buiten de EU kunnen wij de bezorgdatum niet van tevoren zeggen, omdat wij afhankelijk zijn van lokale postdiensten en koeriersbedrijven. De verzendkosten worden vermeld in het online bestelproces.

Retourneren
Producten kunnen worden geretourneerd in originele staat en origineel verzegeld, met een verzendbewijs. Je moet de producten binnen 14 dagen nadat je ons hebt verteld dat je het product wilt ruilen, opsturen.

Producten kunnen door u worden geretourneerd met elk veilig middel, waaronder mogelijk uw lokale postdienst of koeriersbedrijf zoals bijvoorbeeld DHL, UPS enz.).

Kosten van retourzending zijn voor uw rekening. Voor retourzendingen: breng uw verzegelde doos of tas naar een postkantoor of koeriersbedrijf en stuur deze naar het volgende adres, met behoud van het verzendbewijs:

VANDRUNICK, Beethovenlaan 44, 1411 HT Naarden, Nederland

De oorspronkelijke (bank-)kaarthouder die de Producten heeft gekocht, wordt gecrediteerd voor de terugbetaling. Wij zullen alle aan u verschuldigde terugbetalingen uitvoeren binnen 14 dagen vanaf de dag waarop wij het Product van u in oorspronkelijke onbeschadigde staat hebben teruggekregen.

Veilige betalingen
U kunt betalen met Ideal (alleen voor Nederland), MasterCard en bankoverschrijving (op aanvraag, stuur ons een e-mail). Om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring veilig, eenvoudig en zeker is, gebruikt VANDRUNICK SSL-technologie.

 

Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.