1. DEZE VOORWAARDEN
1. Dit zijn de algemene voorwaarden waaronder wij producten (de “Producten”) aan u leveren, namelijk goederen zoals beschreven op onze website.

2. Lees deze voorwaarden zorgvuldig voordat u uw bestelling bij ons plaatst. Deze voorwaarden vertellen u wie wij zijn, hoe wij producten aan u zullen leveren, op welk moment een contract tussen u en ons tot stand komt, wat u moet doen als u wilt retourneren en andere belangrijke informatie.

2. INFORMATIE OVER ONS
1. Wij zijn VANDRUNICK V.O.F., een in Nederland geregistreerd bedrijf met KvK-nummer 76241815. Ons btw-identificatienummer is 860558204

2. Wij streven ernaar uw e-mail binnen 24 uur na ontvangst te beantwoorden (uitgezonderd in het weekend of Nederlandse feestdagen).

3. Als wij contact met u moeten opnemen, doen wij dat telefonisch of schriftelijk op het e-mail- of postadres dat u ons bij uw bestelling heeft verstrekt.

3. ONS CONTRACT MET U
1. Wij accepteren uw bestelling wanneer wij u – nadat wij uw betaling hebben ontvangen – een bevestiging per e-mail sturen, waarna een contract tussen u en ons tot stand komt (het “Contract”).

2. Mochten wij uw bestelling niet kunnen accepteren, dan laten wij u dit schriftelijk per e-mail weten en brengen wij u geen kosten in rekening voor het Product. Dit kan zijn omdat het product niet op voorraad is, vanwege onverwachte gebeurtenissen die wij redelijkerwijs niet konden plannen of omdat wij een fout in de prijs of beschrijving van het product hebben ontdekt.

3. Wij zullen een factuurnummer aan uw bestelling toewijzen en u van dit nummer op de hoogte brengen wanneer wij uw bestelling accepteren. Als u contact met ons opneemt over uw bestelling, verzoeken wij u het factuurnummer te noemen of te vermelden.

4. PRIJS & (VEILIGE) BETALING
1. De prijs van het Product voor bestellingen is inclusief btw. Als het btw-tarief verandert tussen uw besteldatum en de datum waarop wij het product leveren, passen wij het btw-tarief dat u betaalt aan, tenzij u het product al volledig heeft betaald voordat de wijziging van het btw-tarief ingaat.

2. De prijs wordt aangegeven op de bestelpagina’s waar u uw bestelling plaatst. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de prijs van het door u gekozen product correct is. Zie echter artikel 4.3 voor de werkwijze als wij een fout ontdekken in de prijs van het product dat u bestelt.

3. Het is altijd mogelijk dat, ondanks onze inspanningen, sommige van de Producten die wij verkopen onjuist geprijsd zijn. Normaal gesproken controleren wij de prijzen voordat wij uw bestelling accepteren, zodat wanneer de juiste prijs van het Product op uw besteldatum lager is dan onze vermelde prijs op uw besteldatum, wij het lagere bedrag in rekening brengen. Als de juiste prijs van het Product op uw besteldatum hoger is dan de aan u vermelde prijs, zullen wij contact met u opnemen om af te stemmen of u het product tegen deze prijs wilt kopen, voordat wij uw bestelling accepteren.

4. De betaal-/bankkaarten waarvan wij betalingen accepteren, worden vermeld in het online bestelproces. Als u per bank wilt betalen, stuurt u ons een e-mail. U moet de Producten betalen voordat wij ze verzenden.

5. Als u denkt dat een factuur onjuist is, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op om ons hiervan op de hoogte te brengen. Om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring veilig, eenvoudig en beveiligd is, gebruiken wij SSL-technologie.

5. HANDGEMAAKT EN WEERGAVE VAN DE KLEUREN
1. Producten kunnen enigszins afwijken van de afbeeldingen op de website, omdat alle producten handgemaakt zijn. De afbeeldingen en verpakkingen van de Producten op onze website zijn alleen voor illustratieve doeleinden. Hoewel wij er alles aan hebben gedaan om de kleuren nauwkeurig weer te geven, kunnen wij niet garanderen dat de weergave van de kleuren op een apparaat de kleur van de Producten nauwkeurig weergeeft.

6. LEVERING, TRACKING INFORMATIE, VERZENDKOSTEN
1. Wij verzenden wereldwijd. Uw pakket wordt verzonden door PostNL en is aangetekend, wat betekent: handtekening bij ontvangst, track en trace en verzekerd tot een bedrag van € 500,–. Wij sturen u een bevestiging per e-mail met tracking informatie.

2. Onze producten worden ter bescherming en hygiëne verzegeld en zorgvuldig verpakt.

3. Binnen de Europese Unie (EU) ontvangt u uw pakket binnen 2-5 werkdagen nadat wij uw bestelling hebben geaccepteerd. De vermelde leveringsdata zijn slechts schattingen.

4. Buiten de EU verzenden wij de goederen zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Buiten de EU kunnen wij de bezorgdatum niet van tevoren zeggen, omdat wij afhankelijk zijn van lokale postdiensten en koeriersbedrijven.

5. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen die buiten onze macht liggen. Als de levering van onze Producten wordt vertraagd door een gebeurtenis waar wij geen invloed op hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om u hiervan op de hoogte te stellen en zullen wij stappen ondernemen om het effect van de vertraging tot een minimum te beperken. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door oorzaken waar wij geen invloed op hebben. Ingeval er sprake is van een aanzienlijke vertraging in de levering van het product, dan kunt u contact met ons opnemen om het contract te beëindigen. In dat geval zult u de kosten terugbetaald krijgen van de producten die niet aan u zijn geleverd en waarvoor u al had betaald.

6. Als er op uw adres niemand aanwezig is om te tekenen voor ontvangst, laat de post een bericht achter waarop staat hoe de bezorging alsnog op een geschikt tijdstip kan plaatsvinden of waar u het postpakket kunt ophalen. Een bericht kan alleen worden achtergelaten als er toegang is tot beveiligde brievenbussen.  Bij afgesloten appartementsgebouwen en gedeelde accommodaties kan het zijn dat er door de post geen bericht achtergelaten kan worden.

7. Wij kunnen bestellingen niet meer naar een ander gewenst adres verzenden, nadat wij ze hebben verzonden. Als levering bij twee of meer pogingen onmogelijk blijkt te zijn, is het mogelijk dat wij uw bestelling moeten annuleren en de oorspronkelijke bezorgkosten in mindering moeten brengen op de terugbetaling; wij zullen in dit geval echter proberen contact met u op te nemen om een ​​nieuwe bestelling te plaatsen.

8. Als u na een mislukte bezorging geen nieuwe bezorgafspraak maakt, nemen wij contact met u op voor verdere instructies en kunnen wij u opslagkosten en eventuele verdere bezorgkosten in rekening brengen. Als wij, ondanks onze redelijke inspanningen, niet in staat zijn om contact met u op te nemen of de levering of het afhalen op een door de post aangegeven locatie opnieuw te regelen, kunnen wij het contract beëindigen en is de clausule zoals weergegeven in artikel 9.2 van toepassing.

9. U bent verantwoordelijk voor een product vanaf het moment dat wij het product afleveren op het adres dat u ons heeft opgegeven.

10. Het is mogelijk dat wij bepaalde gegevens van u nodig hebben om de Producten aan u te kunnen leveren. Als dat zo is, staat dit vermeld in het bestelproces. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het te laat leveren van de Producten of het niet leveren van een deel ervan als dit wordt veroorzaakt doordat u ons niet de juiste informatie heeft verstrekt.

11. De verzendkosten worden vermeld tijdens het online bestelproces.

7. UW RECHTEN OM HET CONTRACT TE BEËINDIGEN EN RETOUREN
1. Uw rechten wanneer u het Contract beëindigt, zijn afhankelijk van wat u heeft gekocht, of er iets mis mee is, in hoeverre wij onze verplichtingen zijn nagekomen en van de vraag op welk moment u besluit het Contract te beëindigen.

2. Als u het Contract wilt beëindigen omdat u van gedachten bent veranderd over het Product, heeft u wettelijke het recht om het product te laten vervangen of om een ​​deel of al uw geld terug te krijgen.

3. U kunt (deels) terugbetaling krijgen van hetgeen u voor het product heeft betaald. U heeft een bedenktijd van 14 dagen (zie artikel 7.4), maar er kan ingeval van waardevermindering van het product een bedrag op de terugbetaling worden ingehouden. Ook de door ons betaalde verzendkosten worden in mindering gebracht. De kosten voor het retourneren van Producten komt voor uw rekening.

4. Voor de online gekochte producten heeft u een bedenktijd van 14 dagen te rekenen vanaf de dag waarop u het product/de producten heeft ontvangen.

5. Onze producten zijn verzegeld om hygiënische redenen en om ze schoon te houden. Zodra deze zijn ontzegeld nadat u ze hebt ontvangen, verliest u het recht om u te bedenken.

6. Voor cadeaubon(nen) kunt u het herroepingsrecht niet inroepen.

8. HOE U HET CONTRACT MET ONS KUNT BEËINDIGEN, RETOURBELEID & ADRES
1. Als u het contract met ons wilt beëindigen nadat producten naar u zijn verzonden of nadat u ze heeft ontvangen, kunt u ons dit laten weten door het volgende te doen: stuur een e-mail naar webshop@vandrunick.com Vermeld uw naam, huisadres, details van de bestelling, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Als u per e-mail contact met ons opneemt, stuur dan ook de bevestigingsmail terug.

2. Als u het Contract beëindigt nadat Producten naar u zijn verzonden of u ze hebt ontvangen, moet u ze aan ons retourneren.

3. Vereist is dat de Producten in hun originele staat en origineel verzegeld zijn (zie artikel 7.5) en vergezeld gaan van een e-mailbevestiging van de bestelling of een online verzendbewijs. Zonder orderbevestiging per e-mail of online verzendbewijs accepteren wij geen kunnen wij de producten niet retourneren.

4. Als u uw herroepingsrecht wilt uitoefenen, moet u de Producten binnen 14 dagen nadat u ons heeft meegedeeld dat u het Product wilt vervangen of het Contract wilt beëindigen, opsturen.

5. Volg bij het retourneren van een bestelling de stappen op de verzendbon die bij de levering heeft ontvangen en retourneer via een van de genoemde methoden.

6. Producten kunnen door u worden geretourneerd met elk veilig middel, waaronder uw lokale postdienst of koeriersbedrijf, zoals bijvoorbeeld DHL, UPS enz.). Kosten van retourzending zijn voor uw rekening.

7. Voor retourzendingen: breng je verzegelde doos of tas naar een postkantoor of koeriersbedrijf en stuur deze naar het volgende adres, met behoud van het verzendbewijs:
VANDRUNICK
Beethovenlaan 44
1411 HT Naarden
Nederland

8. De oorspronkelijke (bank-)kaarthouder die de Producten heeft gekocht, wordt gecrediteerd voor de terugbetaling. Wij zullen alle aan u verschuldigde bedragen retourneren binnen 14 dagen vanaf de dag waarop wij het Product van u hebben teruggekregen. Wij betalen u de prijs terug die u voor de Producten heeft betaald, op de wijze die u voor de betaling heeft gebruikt. Wij kunnen echter inhoudingen doen op de prijs inclusief bezorgkosten als wij ontdekken dat u ze op een onaanvaardbare manier heeft behandeld waardoor sprake is van waardevermindering van het product. Dan moet u ons een gepast bedrag betalen.

9. ONZE RECHTEN OM HET CONTRACT TE BEËINDIGEN
1. Wij kunnen het contract beëindigen als u het verbreekt. Wij kunnen het contract voor een product op elk moment beëindigen door u schriftelijk te berichten als:
– U ons niet binnen een redelijke termijn nadat wij hierom hebben gevraagd de informatie verstrekt die wij nodig hebben om de Producten te leveren.
– U ons niet binnen een redelijke termijn toestemming geeft om de Producten aan u te leveren of bij ons op te halen.

2. U moet ons compenseren als u het contract verbreekt. Als wij het Contract beëindigen in de situaties zoals beschreven in artikel 9.1, zullen wij al het geld terugbetalen dat u vooruit heeft betaald voor Producten die wij niet hebben geleverd, maar wij kunnen een redelijke vergoeding inhouden of in rekening brengen voor de netto kosten die wij zullen maken als gevolg van het feit dat u het contract heeft verbroken.

3. Wij kunnen u schriftelijk berichten dat wij stoppen met het leveren van het Product. Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk op de hoogte te stellen voordat wij de levering van het Product stopzetten en wij zullen alle bedragen die u vooruit heeft betaald voor Producten die niet zullen worden geleverd, terugbetalen.

10. ALS ER EEN PROBLEEM IS MET HET PRODUCT
1. Als u vragen of klachten heeft over het product, neem dan contact met ons op. Wij zijn wettelijk verplicht om producten te leveren die in overeenstemming zijn met dit contract. Niets in deze voorwaarden heeft invloed op uw wettelijke rechten. Als u gebruik wilt maken van uw wettelijke rechten om Producten te weigeren, moet u deze retourneren via een van de methoden die worden vermeld in artikel 8.

11. ONZE VERANTWOORDELIJKHEID VOOR VERLIES OF SCHADE DIE U LIJDT
Wij zijn niet verantwoordelijk voor enig verlies of schade die niet te voorzien is. Verlies of schade is voorzienbaar als het duidelijk is dat het zal gebeuren of als zowel wij als u wisten dat het zou kunnen gebeuren op het moment dat het Contract werd gesloten.

2. Wij leveren de Producten uitsluitend voor huishoudelijk en particulier gebruik. Als u de Producten gebruikt voor commerciële, zakelijke of wederverkoopdoeleinden, zijn wij niet aansprakelijk jegens u voor enig verlies van winst, verlies van zaken, bedrijfsonderbreking of verlies van zakelijke kansen.

12. GESCHILLEN
1. 1. Als u om welke reden dan ook ontevreden bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: webshop@vandrunick.com
2. 2. Op overeenkomsten tussen u en ons waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

13. ABONNEMENT OP DE NIEUWSBRIEF
1. Door u te abonneren op onze nieuwsbrief gaat u ermee akkoord dat u e-mails van ons ontvangt. Uw gegevens worden gebruikt in overeenstemming met ons privacybeleid.

Alle rechten voorbehouden 2019 – 2022 VANDRUNICK