• Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Dit kussen ‘Blacktorn’ heeft en verfijnd bloem- en blad patroon in bruintinten. Ontworpen door de bekende Engelse designer William Morris in 1892. De stof die wij gebruikt hebben aan de voorkant van de kussens komt uit de jaren ’70.

 • Gepubliceerd op: december 6, 2022Categorie:

  Kussens gemaakt van zeer verfijnde vintage Braquenié interieurstof van Pierre Frey. Deze print is een reproductie een prachtig Indiaas design, dat in 1787 op een houten board werd geprint. Braquenié, het huis dat smaakvol de stijlen van de 18e en 19e eeuw opnieuw bekijkt, biedt een frisse herinterpretatie van het verleden, benadrukt de bijzondere charme van de Franse levenskunst en verdedigt een bepaald idee van decoratie onder geïnformeerde amateurs over de hele wereld.

 • Gepubliceerd op: december 6, 2022Categorie:

  Mooi design van vogels, vlinders en bloeiende waterlelies, geprint op een natuurlijke, linnen achtergrond. Dit kunstwerk is gemaakt met een hand-ets, waardoor het een antieke look- en feel krijgt. Uitstekende kwaliteitsstof uit Frankrijk.

  Het kussen met waterlelies is 65x65 cm.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Een bloemendessin met dahlia’s en orchideeën in prachtige kleuren. Van de iconische Sanderson Fabric Company. Voorkant gemaakt van oud (niet eerder gebruikte) Sanderson stof van The Linen Union in 1979.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Zeer decoratieve print uit de jaren’70 die je huis in één klap gezellig maakt! Stof van het beroemde, franse huis Boussac (tegenwoordig behorend bij de ‘Pierre Frey familie’.) Cretonne geweven met grote bloemprints. Stof uit 1974.

 • Gepubliceerd op: december 6, 2022Categorie:

  Een van de vroege William Morris-ontwerpen; voor het eerst geproduceerd in 1864. Een overvloed aan gerijpte granaatappels hangen aan de takken van een overhangende boom, gedrukt over fijne takken op de achtergrond om het ontwerp te geven. Stof: Sanderson kwaliteit linnen uit 1978.

 • Gepubliceerd op: februari 8, 2023Categorie:

  Kussen gemaakt van Sanderson linnen van The Linen Company met print, afkomstig uit de jaren '80. Golden Lily is één van de bekendste en sprookjesachtige ontwerpen van William Morris. De stof hebben wij in Engeland gekocht van een dame die nog een stuk over had na het maken van gordijnen. Tijdloos ontwerp en prachtige, dikke kwaliteit stof.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Een Arts&Crafts design uit 1960 geprint op prachtige, verfijnde velours. Groen-blauwe art nouveau print, die onderdeel uitmaakt van de wereldberoemde Liberty Of London kunst collectie.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Sinds 1860 wordt Sanderson geïnspireerd door de wonderen van het Engelse platteland, waar deze unieke en iconische stijl past in elk huis. De prints op haar stoffen zijn een combinatie van elementen uit de natuur en elegante, handgetekende designs. Of je nu voor het eerst kennismaakt met de wereld van Sanderson 0f haar ziet als een oude liefde die tot leven wordt gebracht: er is niets meer betoverend dan een iconische Sanderson bloemenstof.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Kussen met zeer decoratieve print.  Dit bladeren design, is in 1895 ontworpen door William Morris en laat zien hoe tijdloos dit is. Gemaakt door Sanderson, stof uit de 70'er jaren

  "Heb niets in je huis waarvan je niet weet dat het bruikbaar of mooi is." –William Morris

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Elegante kussens gemaakt van schitterende, kwalitatief hoogstaande stof. Ontworpen door fameuze, Parijse interior designers van het huis Pierre Frey. Poederkleur met gecrackelde print. Een juweel op je bank!

 • Gepubliceerd op: januari 3, 2023Categorie:

  Kussen Mulberry is gemaakt van ruwe zijde in naturel tinten aan de voorkant en gebroken wit, zacht velours aan de achterkant. Het kussen is afgewerkt met een gouden bies voor een ‘touch’ of glamour. Naturel&chic: stoere elegantie!