• Gepubliceerd op: december 6, 2022Categorie:

  Mooi design van vogels, vlinders en bloeiende waterlelies, geprint op een natuurlijke, linnen achtergrond. Dit kunstwerk is gemaakt met een hand-ets, waardoor het een antieke look- en feel krijgt. Uitstekende kwaliteitsstof uit Frankrijk.

  Het kussen met waterlelies is 65x65 cm.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Hedendaagse klassieker, delicate tekening van een libel. De libel is symbool van verandering, transformatie en het vermogen tot aanpassen. Het begrijpen van de diepere betekenis van het leven,

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Zeer decoratieve print uit de jaren’70 die je huis in één klap gezellig maakt! Stof van het beroemde, franse huis Boussac (tegenwoordig behorend bij de ‘Pierre Frey familie’.) Cretonne geweven met grote bloemprints. Stof uit 1974.

 • Gepubliceerd op: februari 8, 2023Categorie:

  Kussen gemaakt van Sanderson linnen van The Linen Company met print, afkomstig uit de jaren '80. Golden Lily is één van de bekendste en sprookjesachtige ontwerpen van William Morris. De stof hebben wij in Engeland gekocht van een dame die nog een stuk over had na het maken van gordijnen. Tijdloos ontwerp en prachtige, dikke kwaliteit stof.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Kussen, met de iconische Ianthe print, die in 1900 door R. Beauclair ontworpen werd voor Liberty. Geprint op linnen van The Linen Union in de jaren ’70. Deze print is een uitmuntend voorbeeld van het Liberty erfgoed.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Elegante kussens gemaakt van schitterende, kwalitatief hoogstaande stof. Ontworpen door fameuze, Parijse interior designers van het huis Pierre Frey. Poederkleur met gecrackelde print. Een juweel op je bank!

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Dit bijzonder mooie dessin, van Jean Monro, is gemaakt met hand block prints uit 1859. Een charmant dessin met rozen, licht paars en varens op een levendige, blauwe ondergrond. Voor elke repeterende print zijn er 85 verschillende block prints nodig.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Een sprookjesachtige, zeer decoratieve bloemprint.  Prachtige oude kleuren groen, roze en oranje op een mintgroene ondergrond.  Kwaliteits linnen uit sSchotland in de jaren ’70. Aan de achterzijde olijfgroen of roze fluweel.

 • Gepubliceerd op: januari 31, 2024Categorie:

  Bouclé kussen van fantastische kwaliteit, samengesteld uit Mohair en Alpaca wol in een prachtige, oud roze tint. De typische Fadini Borgi stijl is het beste te omschrijven als Simplicity & Sophistication. Deze kussens zijn parels in je huis! Om mooi neer te leggen, gedecoreerd met andere kussens, om tegen de bank te leunen, om (luxe) op te chillen... De stof komt van een stoffeerder die een paar mooie stukken over had... geweldig om van deze stof iets prachtigs te mogen maken! Het merk Fadini Borghi (1947) staat bekend om haar tijdloze, Italiaanse luxe.

 • Gepubliceerd op: februari 12, 2024Categorie:

  Kussens gemaakt van geweven stof van het luxe merk Fadini Borghi uit Italië; prachtige basis-stukken die mooi combineren met prints. Het grote kussen is 80x40 cm, het kleine kussen is 40x40 cm.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  High end stof van Penny Morrison in verschillende blauwtinten. Heel mooi op een grijze, blauwe of witte bank. Prachtig geweven kwaliteitsstof.

 • Gepubliceerd op: juni 26, 2023Categorie:

  Arty is gemaakt prachtige linnen stof die speciaal voor Pierre Frey ontworpen is door kunstenares Iris Apfel. Zij heeft een galerie in het 11e in Paris. Tussen Pierre Frey en Iris was het een ‘coup de foudre’ - liefde op het eerste gezicht! Deze stof is een signature stof van La Maison Pierre Frey, Paris.

  Wij kochten overgebleven stof bij een tapissier.