• Gepubliceerd op: december 6, 2022Categorie:

  Mooi design van vogels, vlinders en bloeiende waterlelies, geprint op een natuurlijke, linnen achtergrond. Dit kunstwerk is gemaakt met een hand-ets, waardoor het een antieke look- en feel krijgt. Uitstekende kwaliteitsstof uit Frankrijk.

  Het kussen met waterlelies is 65x65 cm.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Zeer decoratieve print uit de jaren’70 die je huis in één klap gezellig maakt! Stof van het beroemde, franse huis Boussac (tegenwoordig behorend bij de ‘Pierre Frey familie’.) Cretonne geweven met grote bloemprints. Stof uit 1974.

 • Gepubliceerd op: februari 8, 2023Categorie:

  Kussen gemaakt van Sanderson linnen van The Linen Company met print, afkomstig uit de jaren '80. Golden Lily is één van de bekendste en sprookjesachtige ontwerpen van William Morris. De stof hebben wij in Engeland gekocht van een dame die nog een stuk over had na het maken van gordijnen. Tijdloos ontwerp en prachtige, dikke kwaliteit stof.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Kussen, met de iconische Ianthe print, die in 1900 door R. Beauclair ontworpen werd voor Liberty. Geprint op linnen van The Linen Union in de jaren ’70. Deze print is een uitmuntend voorbeeld van het Liberty erfgoed.

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Elegante kussens gemaakt van schitterende, kwalitatief hoogstaande stof. Ontworpen door fameuze, Parijse interior designers van het huis Pierre Frey. Poederkleur met gecrackelde print. Een juweel op je bank!

 • Gepubliceerd op: december 5, 2022Categorie:

  Een sprookjesachtige, zeer decoratieve bloemprint.  Prachtige oude kleuren groen, roze en oranje op een mintgroene ondergrond.  Kwaliteits linnen uit sSchotland in de jaren ’70. Aan de achterzijde olijfgroen of roze fluweel.

 • Gepubliceerd op: januari 31, 2024Categorie:

  Bouclé kussen van fantastische kwaliteit, samengesteld uit Mohair en Alpaca wol in een prachtige, oud roze tint. De typische Fadini Borgi stijl is het beste te omschrijven als Simplicity & Sophistication. Deze kussens zijn parels in je huis! Om mooi neer te leggen, gedecoreerd met andere kussens, om tegen de bank te leunen, om (luxe) op te chillen... De stof komt van een stoffeerder die een paar mooie stukken over had... geweldig om van deze stof iets prachtigs te mogen maken! Het merk Fadini Borghi (1947) staat bekend om haar tijdloze, Italiaanse luxe.

 • Gepubliceerd op: februari 12, 2024Categorie:

  Kussens gemaakt van geweven stof van het luxe merk Fadini Borghi uit Italië; prachtige basis-stukken die mooi combineren met prints. Het grote kussen is 80x40 cm, het kleine kussen is 40x40 cm.

 • Gepubliceerd op: juni 26, 2023Categorie:

  Arty is gemaakt prachtige linnen stof die speciaal voor Pierre Frey ontworpen is door kunstenares Iris Apfel. Zij heeft een galerie in het 11e in Paris. Tussen Pierre Frey en Iris was het een ‘coup de foudre’ - liefde op het eerste gezicht! Deze stof is een signature stof van La Maison Pierre Frey, Paris.

  Wij kochten overgebleven stof bij een tapissier.

 • Gepubliceerd op: juni 26, 2023Categorie:

  Waves: de kleurrijke borduursels bewegen als golven over de stof! De basiskleur van het kussen is zand; de borduursels zijn oranje, blauw en wit. Prachtig gemaakte stof van La maison Pierre Frey.

  Kussens gemaakt van overgebleven stof bij een atelier in Frankrijk.

 • Gepubliceerd op: februari 9, 2023Categorie:

  Kussen gemaakt van linnen van het beroemde Engelse merk Penny Morrison. Mooie, heldere prints met tropische vruchten zoals ananas en granaatappel. Zeer decoratieve print.